L’objectiu d’aquesta visita era exposar les prioritats que des de l’Ajuntament consideren importants per a millorar les estructures vials

L’alcalde de Canals, Nacho Mira, i el tinent d’alcalde, Edu Badal, es reuniren despús-ahir amb la diputada de Carreteres Reme Mazzolari. L’objectiu d’aquesta visita era exposar les prioritats que des de l’Ajuntament consideren importants per a millorar les estructures vials. 

Entre aquests propòsits es troba la finalització de l’asfaltatge fins a la zona del túnel, perquè és un pas important de vianants. També, la millora de les diferents entrades al poble, així com reprendre l’obra de millora de la carretera que uneix Canals i Montesa amb la finalitat de protegir la Torreta de possibles inundacions i l’evacuació d’aigües. I finalment, la cessió en condicions òptimes d’una sèrie de carreteres que la Diputació de València cedirà al municipi. 

Reme Mazzolari, junt amb el tècnic de l’àrea, va estar molt receptiva en la consecució d’aquestes obres de millora, especialment en la problemàtica que existeix entre el nexe de Canals i Montesa.