El servei està disponible en l’Agència de Desenvolupament Local de Xàtiva i és oferit per tècnics de la Cámara

La Diputació de València i Cámara Valencia han posat en marxa un nou servei d’assessorament gratuït per a ajudar els autònoms, emprenedors i pimes a digitalitzar els seus processos de negoci i integrar la tecnologia en els seus productes. 

Cámara Valencia oferix assessorament gratuït en digitalització des de 2017 a través de la seua Oficina de Transformació Digital, però fins a juny de 2021 només era possible accedir al servei acudint a la seua seu central en la capital. Gràcies a l’acord amb la Diputació de València, des d’el mes de juny passat es va ampliar el servei d’assessorament presencial gratuït als municipis d’Albaida, Almussafes, Alzira, Chiva, Lliria, Manises i Oliva. A partir d’este mes de setembre el servei arribarà també als municipis de Carcaixent, Paterna, Sagunt i Xátiva.

Les empreses interessades podran sol·licitar cita per a consultes puntuals sobre digitalització del seu negoci, per a rebre un pla de transformació digital o d’estratègia digital, o per a informar-se d’ajudes econòmiques que els permeten desenvolupar els seus projectes tecnològics.

Els consultors de Cámara Valencia estaran disponibles presencialment cada setmana de 9.00 a 12.00 hores per a atendre les consultes: els dilluns a Llíria i Sagunt, els dimarts a Almussafes i Manises, els dimecres a Albaida, Xátiva i Oliva i els dijous a Alzira i Chiva. A Paterna estaran disponibles els dimarts cada 15 dies i a Carcaixent temporalment a través de videoconferència.

Les empreses interessades a accedir al servei poden sol·licitar cita i l’adreça postal d’atenció a través de: oficinadigital@camaravalencia.com o telefonant al 96 310 39 24.