La institució provincial presenta a l’alcaldessa de Vallada, María José Tortosa, un estudi d’alternatives per a consensuar amb el consistori la millor solució tècnica que facilite l’accés a l’estació a peu o amb bici

L’àrea de Carreteres de la Diputació de València treballa ja per a donar continuïtat a la via per als vianants que uneix el nucli urbà de Vallada amb l’estació de ferrocarril. El personal tècnic de la institució provincial ha elaborat un estudi d’alternatives que permeten millorar la seguretat en la carretera CV- 649 i la que discorre per l’avinguda de l’Antiga Estació. 

L’informe va ser presentat per la diputada i vicepresidenta segona Reme Mazzolari, a l’alcaldessa de Vallada, María José Tortosa, que va estar acompanyada en la reunió de treball per membres de la corporació municipal. Mazzolari va posar l’accent en “la seguretat dels usuaris vulnerables, com són ciclistes i vianants, que serà un dels eixos d’actuació de la Diputació de València durant aquesta legislatura”. 

Per part seua, l’alcaldessa María José Tortosa va qualificar la reunió com “molt productiva i necessària per a continuar el projecte ja iniciat en la passada legislatura: donar continuïtat al carril ciclopeatonal i fer més accessible el pont del riu”. 

El més complicat de l’actuació serà el tram confrontant amb el pont sobre el riu Canyoles en el seu costat nord, on la carretera presenta un ample insuficient que haurà d’ampliar-se mitjançant l’execució d’una nova estructura per a poder donar continuïtat a l’itinerari ciclopeatona amb un ample mínim de 3,0 m.