Aquesta actuació serà la primera a executar-se a Xàtiva mitjançant el Pla Edificant

Ahir va tindre lloc una visita a l’IES Josep de Ribera de Xàtiva en la qual van participar els regidors d’Obres i Serveis Públics Ignacio Reig i Ricardo Martínez, els arquitectes municipals, el director i el claustre del centre, la direcció d’obres i l’empresa encarregada de dur a terme els treballs per tal de preparar l’inici de les obres de construcció del nou aulari.

“Hem fet una primera reunió per coordinar l’inici de les obres, i la direcció del centre ens ha manifestat la voluntat de reduir al mínim les molèsties que les obres puguen ocasionar als alumnes, així com el trànsit de vehicles pesants a través del pati de l’institut. Estem estudiant totes les possibles alternatives, ja que l’inici de les obres es produirà si tot va bé el dilluns 29 de novembre”, ha manifestat el regidor d’Obres Ignacio Reig.

Les obres es van adjudicar el passat mes de juliol a la constructora alacantina Esclapés e hijos SL, per un import d’1,05 milions d’euros, i es tracta de la primera actuació del Pla Edificant que es durà a terme a la ciutat.

Cal recordar que les obres consisteixen en la construcció d’un nou aulari de tres plantes, que comptarà amb sis aules generals d’educació secundària, tres de petit grup, serveis i una ampliació de l’actual cafeteria. L’edifici comptarà amb 787 metres quadrats, dos accessos des de l’exterior, i connectarà amb la resta del complex per la seua part superior.