Aquest contracte té un pressupost de 1,56 milions i les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 20 de febrer

ProEXR File Description =Attributes= channels (chlist) compression (compression): Zip16 dataWindow (box2i): [0, 0, 3999, 2249] displayWindow (box2i): [0, 0, 3999, 2249] lineOrder (lineOrder): Increasing Y pixelAspectRatio (float): 1 screenWindowCenter (v2f): [0, 0] screenWindowWidth (float): 1 type (string): “scanlineimage” =Channels= A (float) B (float) G (float) R (float)

La Conselleria de Justícia ha tret a licitació la redacció del projecte i posterior direcció de les obres de la nova seu judicial de Xàtiva, la qual s’ubicarà en l’antic Convent de Santa Clara, concretament en la part que recau a l’Avinguda Selgas. 

Aquest contracte té un pressupost d’1,56 milions d’euros -dels vora 25 milions d’inversió que suposarà la consecució d’aquesta nova instal·lació- i el plec de condicions ja es pot consultar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. Les empreses interessades tenen fins al dia 20 de febrer per tal de presentar les seues ofertes.

Escoltem la valoració de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà: 

Actualment, la seu judicial de Xàtiva té els seus òrgans judicials en altre edifici BIC, el Palau d’Alarcó, amb una situació bastant precària pel que fa a les disponibilitats espacials i organitzatives, ja que la instal·lació alberga els quatre jutjats de 1a Instància i Instrucció, el Registre Civil i el Servei Comú Processal d’Assumptes Generals, així com la consulta del metge forense, i altres serveis que llastren la capacitat de creixement i de creació de nous òrgans judicials. 

Aquestes dependències judicials es traslladaran al Reial Monestir de Santa Clara, a pocs metres de l’emplaçament actual, i compartirà espai amb el futur Centre Raimon d’Activitats Culturals. La nova seu judicial s’instal•larà en la part que recau a l’Avinguda Selgas mentre que el CRAC donarà al carrer Montcada.