El president de la FFCV mostra amb dades com el públic està més exposat a infeccions per COVID-19 fóra dels recintes que dins

El president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salva Gomar, es va reunir dimarts amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló.

En aquesta reunió, la Conselleria es va comprometre a revisar la prohibició d’accés als camps de futbol.

La FFCV agraeix el compromís de la Conselleria de Sanitat de revisar aquesta norma, així com la seua predisposició per a tractar el tema amb la deguda sensibilitat.

Gomar li va exposar els problemes que té el futbol de la Comunitat Valenciana després de la prohibició d’accés de públic a les instal·lacions esportives amb el decret del passat 6 de novembre.

El president de la FFCV va mostrar amb dades com el públic està més exposat a infeccions per COVID-19 fóra dels recintes que dins. A més, va explicar el greuge comparatiu amb altres activitats i els greus problemes econòmics que comporta la prohibició per als clubs modestos de la Comunitat Valenciana.

“La valoració és molt positiva. Ana Barceló ha empatitzat amb el futbol. Que hi haja un missatge de la consellera dient que es revisarà la norma és un avanç molt important. No sabem quan, però creiem que en breu espai de temps es podrà revisar”, explica Gomar.