L’obra s’estrenarà al Centre Cultural Calixte III el 19 de juliol

Aquest matí de dimecres, en el Centre Cultural Papa Calixte III de Canals ha tingut lloc la roda de premsa de presentació del nou espectacle musical produït per Eventime Teatre, La Bella i la Bèstia. Una adaptació de la dramaturga canalina Paula Llorens del conte popular en format musical i per a públic familiar.

Després de collir grans èxits amb espectacles com La Cenicienta, El Llibro de la Selva o Las Tres Cerditas, entre altres, l’equip de Eventime Teatre presenta una nova aposta. Es tracta de la primera estrena d’un espectacle musical valencià després del cessament d’activitat de companyies i teatres per la crisi sanitària.

En l’acte de presentació, celebrat aquest matí, han intervingut el director de la peça, Manuel Maestro; el productor executiu, Mario Sanchis i la dramaturga canalina Paula Llorens, així com part de l’elenc que oferiran un avançament de la peça. 

També ha estat present el regidor de cultura del consistori de Canals, Miquel Alventosa i el programador cultural José Emilio Sancho. Recordar als nostres oients que aquest matí, l’Alcaldessa de Canals, Mai Castells, estarà en directe al magazine d’Xtradio, per parlar d’esta estrena i altres qüestions d’interés.