El monòleg està emmarcat en la programació del 8M i les entrades, pràcticament exhaurides, tenen un preu de 5 euros

La humorista Maria Juan arriba aquest dissabte 9 de març, a les 20 h, al Gran Teatre de Xàtiva amb el seu monòleg «Senyora de la comèdia», emmarcat en la programació al voltant del 8M, Dia de la Dona. 

Maria Juan, natural d’Ontinyent, és una actriu i presentadora que, fa anys, combina el gènere stand-up amb la televisió, la ràdio, el teatre i el món audiovisual. Llicenciada en Art Dramàtic, la seua carrera destaca en el món de la comèdia i des de 2019 crea i lidera la companyia Riures, posant el focus en la llengua i la diversitat. 

Després de deu anys vivint a Madrid, en 2018 va tornar a València per treballar a la televisió pública, combinant-ho amb els seus espectacles propis i amb projectes com ara «Las Noches del Club de la Comèdia», «En el Aire» o «Liarla Pardo». Pel seu pas per À Punt destaquen programes com «Comediants», «Assumptes Interns» o «Podríem fer-ho millor». També ha presentat algunes cites com ara els Premis Berlanga, els premis Archiletras o la presentació de temporada de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música. 

Les entrades per a aquest espectacle es troben pràcticament exhaurides i tenen un preu de 5 euros. Es poden adquirir a través de la pàgina web del Gran Teatre, Instanticket o el dissabte, en taquilla, des de dues hores abans de la funció.