Les poblacions més afectades han sigut Xàtiva, Canals, Vallada i la Llosa de Ranes

Des del dia d’ahir al web de la Conselleria de Sanitat es pot consultar la información detallada de l’evolució de la COVID-19 per poblacions. Per la qual cosa i segons la información aportada, la pandèmia ha provocat un total de 8 defuncions a la comarca de la Costera des del seu inici al nostre territori. Estes morts s’han produït a les poblacions de Xàtiva, amb  3 defucions; Canals i Vallada amb 2 cadascuna i la Llosa de Ranes sols ha registrat 1 defunció per COVID-19.

La taxa de mortalitat en aquestes quatre poblacions és de (x10.000 habitants) a Xàtiva de l’1,03, a Canals de l’1,47, a Vallada del 6,58 i a la Llosa de Ranes del 2,8.

En la mateixa línea cal recordar que el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, a dia 27 de maig, no ha incrementat en el número de contagiats per coronavirus, per la qual cosa queda en un total de 366 infectats. D’una altra banda cal destacar que tampoc no ha hagut cap mort en els últims 20 dies, ,mantenint una xifra de 39 defuncions des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa a la ciutat de Xàtiva a hores d’ara manté 44 positius, sense registrar cap nou contagi en els últims 14 dies, i 3 morts.