Aquest divendres serà el primer dia dels cinc en què es podrà fer la votació presencial, en aquesta ocasió el lloc escollit és el portal de Sant Francesc

Xàtiva Unida, es troba immersa en la preparació del seu programa electoral, tal com ha donat a conéixer la seua candidata Amor Amorós. És per això que ha posat en marxa una pàgina web per tal de donar l’oportunitat a la ciutadania de poder dir la seua, adreçar propostes i inclús promoure noves iniciatives. 

Escoltem a Amor Amorós 

La web amorperxativa.xativaunida.org , incorpora un diagnòstic sobre l’estat de la ciutat després del govern PSOE-Cs i incorpora una enquesta on els participants poden prioritzar cinc propostes d’un total de quinze, a més poden obrir la possibilitat de sumar una proposta més a les proposades pel col·lectiu. 

Aquest divendres serà el primer dia dels cinc en què es podrà fer la votació presencial, en aquesta ocasió el lloc escollit és el portal de Sant Francesc a partir de les 18:30 h. El termini per dur a terme l’enquesta de forma telemàtica comença hui 11 de novembre i finalitzarà el 15 de desembre de 2022.