Es tracta d’una novel·la històrica al voltant del personatge de Rodrigo Hurtado de Mendoza, marqués de Zenete i senyor d’Alberic i Aiora

La Biblioteca Municipal de Xàtiva albergarà aquest dijous 10 de novembre la presentació del llibre «Indòmit», de Tomàs Llopis, en un acte que tindrà lloc a les 19 hores i en el qual participaran tant l’autor com el professor i escriptor Toni Espí. 

El llibre és una novel·la històrica sobre un personatge fascinant, Rodrigo Hurtado de Mendoza, marqués de Zenete, senyor d’Alberic i Aiora, de personalitat inquieta, excèntric i rebel, víctima de les contractacions del trànsit de l’edat mitjana al renaixement, que l’obligaren a ser un senyor medieval amb una mentalitat renaixentista. 

Cal destacar que aquest va ser un personatge vinculat a Xàtiva per l’episodi històric de les Germanies i pel seu enfrontament defensant les forces realistes amb Vicent Peris, capità general dels agermanats l’any 1521. 

La presentació d’aquest volum s’inclou dins del cicle «Converses a la Biblioteca» que periòdicament organitza la regidoria de Biblioteca.