La plataforma eBiblio obri l’oferta a tota la ciutadania durant el període de confinament per la Covid-19

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha informat de que està disponible l’accés al préstec de llibres electrònics sense necessitat de disposar de carnet, per tal de poder llegir llibres, revistes o consultar audiollibres sense haver d’eixir de casa.

La Xarxa de Biblioteques Públiques de la Generalitat Valenciana té habilitada una plataforma de préstecs de llibres electrònics anomenada eBiblio Comunitat Valenciana disponible per a tots els usuaris de les biblioteques públiques. El servei s’ha obert a tota la ciutadania durant el període de confinament provocat per la Covid-19, al qual poden accedir també les persones que no disposen de carnet bibliotecari.

Es podrà accedir a la plataforma eBiblio a través d’un carnet temporal que es podrà sol·licitar, de manera excepcional, a través d’un correu electrònic a l’adreça infoxlpv@gva.es. Caldrà adjuntar les dades de la persona interessada (nom, cognoms, DNI, adreça i correu electrònic), i s’assignarà un compte i una contrasenya per a poder accedir a la plataforma a través de la pàgina web https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/#indice .