Les opcions de permanència passen per Castelló

El C.D. Olímpic de Xàtiva afronta diumenge un dels partits més importants de la història recent. Ho farà en un escenari mític, com és Castalia, la casa del C.D. Castelló. En aquest cas, tant els xativins com el filial orellut, s’estan jugant la permanència a la Tercera Divisió. I és que la situació d’aquests clubs és molt semblant, ja que tots dos, des de la seua fundació, han passat per moments durs i moments de glòria.

Solament existeix un precedent contra aquest equip, en el partit d’anada, el qual es van emportar els de Berna Ballester. Esperem que aquesta vegada es repeteixi la victòria per arribar a la darrera jornada amb esperances de salvació, a costa dels factors no controlables per l’equip.

No serà de la partida Moscardó, que va veure la cinquena targeta al partit contra el Recambios Colón. Una baixa que complica més la dura feina que haurà de fer l’Olímpic per emportar-se la victòria a casa aliena. Altres dos jugadors que es troben amb dubte de la seua participació són FranGi i Rueda que Durant la setmana han estat entrenant de forma individual per a controlar la càrrega de treball. Per altra banda, Vio i Joan tornen després de complir les seues sancions.
El filial orellut compta amb jugadors molt joves i de gran qualitat a més molts d’ells com ara Nico Cabanes, Llorens o Pablo Madrid amb passat blanquet.
Des del club per tal que es puguen desplaçar el nombre més gran d’aficionats a Castalia, s’ha posat a disposició de socis i aficionats un autobús de forma gratuïta que farà eixida cap a Castelló, diumenge des de la Murta a les 15:45h. L’entrada del partit tindrà un preu de 10h. Aquells interessats poden passar hui per les oficines del club de 18h a 20h de la vesprada.

Com diu l’himne, les pàgines de la història d’aquest club s’escriuen amb lletres d’or, i esperem que aquest equip escriga un nou capítol daurat aquest cap de setmana.