Un dels objectius principals d’aquest festival ha estat a visibilitzar l’humor feminista

Els espectadors i les espectadores  han gaudit d’una programació presencial amb vuit propostes. Concretament, cinc per a públic adult i tres per a públic familiar.

Les organitzadores destaquen la qualitat de tots els espectacles programats i les diferents artistes han valorat l’esforç de l’Ajuntament de Xàtiva mitjançant el compromís i implicació de manera  transversal de les regidories de Dona i Igualtat, Cultura i Teatre.

Un dels objectius principals d’aquest festival ha estat a visibilitzar l’humor feminista. Podem fer-nos una idea clara de les dificultats que troben, encara, les dones per a poder accedir a l’escena. Un sector que, a  hores d’ara, continua  en mans dels homes, tant en l’escena com en els despatxos dels programadors.

A més a més, el festival ha volgut destacar altres realitats reivindicades pel feminisme interseccional, com ara el col.lectiu LGTBIQ+, les persones racialitzades i les persones amb diversitat funcional.

Xàtiva s’ha convertit durant aquests dies en una ciutat acollidora, amb la visita de diverses persones d’altres ciutats com ara Madrid, Barcelona, Múrcia i principalment de València i comarques del voltant.