Ivan Pons va tornar a competir dos anys després

El passat cap de setmana tres esportistes del Club Boxeo Xàtiva – La Costera van tornar a competir al màxim nivell. Divendres a Sedaví, Kevin Trujillo, es va proclamar Campió de l’Open de la Comunitat Valenciana en -51 Kg.

Abraham va disputar la semifinal amb molta intensitat amb un tercer assalt molt emocionant aconseguint el passe a la final i assegurant així la plata. Dissabte a la final va competir contra l’actual doble campió d’Espanya en un combat molt tècnic. Abraham es va fer amb la plata en un combat perdut als punts davant un rival de màxim nivell que posa de manifest el gran treball fet per l’esportista del club xativí. Abraham després d’aquest combat té moltes possibilitats de tornar a ser seleccionat per assistir al campionat d’Espanya.

Per altra banda, Ivan Pons, tornava a competir després de dos anys a categoria neoprofesional. El seu rival, l’actual campió d’Espanya de K1, un esportista 20 anys més jove que el xativí. Es va poder viure un combat molt intens i igualat on Ivan ho va donar tot contagiant als aficionats presents. Finalment, no es va poder fer amb la victòria en un combat que es va decidir als punts, però Ivan va competir de forma extraordinària.

Vicente Pons, president i entrenador del Club Boxeo Xàtiva – La Costera manifestava: “estem molt contents del paper que han fet els nostres esportistes, estem competint a primer nivell”

La boxa continua creixent a Xàtiva i la comarca i el club continuara apostant per millorar i poder fer un club més gran amb un gran nombre d’esportista practicant aquest esport.