Als dobles mixt i femení no van poder accedir a la fase final dels Masters

El passat cap de setmana, 19 i 20 de març, es va disputar en la localitat murciana de Las Torres de Cotillas el Màster Sènior, on el Club Bàdminton Xàtiva va comptar amb la participació de Julio Martín i MªJosé Mompó. El Pavelló Municipal Mireia Belmonte va reunir un total de 122 esportistes arribats de tots els punts del territori nacional per a participar en aquest torneig d’àmbit nacional.

Per la prova de dobles masculins B1, on va participar Julio Martín formant parella amb Ángel Rodríguez. La parella va aconseguir imposar-se, sense cedir cap set, a la resta de parelles al llarg dels dos dies de competició, tancant la mateixa en la jornada del diumenge enfront del duo compost per Manuel Berrocal i Antonio Brao al qual van aconseguir imposar-se per 21-17 i 21-16 després de 36 minuts de trobada i d’aquesta manera aconseguint la primera plaça en aquest torneig.

En la prova de dobles mixt MªJosé Mompó va formar parella amb Julio Martín, en aquesta ocasió van participar en la categoria B1, on no van poder superar la fase de grup, després d’acumular dues derrotes, una d’ella molt ajustada en una trobada a tres sets, i una victòria. 

Finalment, Mª José Mompó també va participar en la prova de dobles femení al costat de la seua companya Silvia Rueda en la categoria A1-A2 on també van quedar enquadrades en el grup A com a caps de sèrie número u del torneig, on tampoc van ser capaços d’aconseguir la primera plaça per a accedir a les finals. 

En resum, un nou triomf per al club xativí en la categoria sènior i sorpresa per quedar fora de les finals de Mª José Mompó que va disputar el torneig encara amb molèsties a causa d’una caiguda patida dies abans i que sens dubte li prive de mostrar el seu màxim nivell de joc