Rafa Penadés deixa l’organització juvenil en haver complit l’edat límit que s’estableix per a romandre en aquesta 

Joves Socialistes de Xàtiva ha renovat per unanimitat la seua Comissió Executiva Local. La nova direcció està formada per Merce Huerta, presidenta; Yaiza Diego, secretària general; Adrián López, secretari d’organització; i Gerard Aguado, tresorer. 

Per la seua banda, en la mateixa assemblea es va acomiadar Rafa Penadés, qui deixa l’organització juvenil després de quasi 10 anys de militància activa, en haver complit l’edat límit que s’estableix per a romandre en aquesta. La gestió de Penadés durant aquest període va ser aprovada per unanimitat de tota la militància. 

A més, a l’assemblea van participar Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva; Xelo Angulo, secretaria general del PSPV-PSOE de Xàtiva; Lena Baraza, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva; Benja Mompó, secretari general de Joves Socialistes del País Valencià; i Abel Martí, secretari general de Joves Socialistes de la Costera-la Canal de Navarrés. 

En les diferents intervencions es va destacar el treball realitzat durant els darrers anys a l’organització política juvenil, així com la gran evolució que han tingut les polítiques juvenils a Xàtiva des que el govern xativí és socialista. 

Des de l’agrupació juvenil s’anima a tota la joventut xativina a formar part i participar en Joves Socialistes de Xàtiva.