La candidatura es presenta baix l’eslogan “Una pilota unida”

Imatge www.unapilotaunida.com

La candidatura de Jose Cabanes “Genovés II” a la presidència de la Federació de Pilota Comuntata Valenciana es ja una realitat. Fa unes setmanes ens féiem ressò del comunicat del mateix pilotari on explicava la data de la seua retirada esportiva, amb el motiu principal de presentar-se com a candidat a la presidència.

Sota l’eslògan “Una Pilota Unida” i mitjançat la xarxes socials I el web ha presentat amb el següent missatge la seua candidatura.

La pilota viu un moment decisiu. Després de 12 anys sense canvis en la presidència de la Federació, ara ens toca triar què volem per al present i el futur del nostre esport. Podem conformar-nos amb el que hi ha, seguir amb les divisions, les guerres internes i la mateixa manera de funcionar de les últimes dècades. O, per contra, podem activar un canvi en el fons i en la forma de treballar per la pilota, una regeneració, una nova gestió més propera i més transparent. Podem recuperar la unitat i afrontar junts tots els reptes que ens esperen. Només els superarem amb Una Pilota Unida.

Sóc José Cabanes Corcera “Genovés II” i em presente a les eleccions a la presidència de la Federació de Pilota Valenciana rodejat i recolzat pel millor equip possible i amb l’objectiu de millorar la realitat de la pilota. És l’única manera que tinc de tornar-li part de tot allò que m’ha donat. Em presente perquè estic convençut que es poden obrir noves portes, encetar nous camins i construir nous ponts cap a una pilota millor, una pilota més digna, més gran, més nostra, més forta i més unida.

La pilota viu un moment decisiu i nosaltres hem decidit fer un pas endavant. Ara necessitem que ens ajudes. Que ens ajudes a enfortir l’estructura dels clubs i acompanyar-los en les seues necessitats del dia a dia, a formar els directius i directives, a potenciar i crear noves escoles, a preservar la convivència de totes les modalitats, a impulsar la carrera esportiva dels i les jugadores, a agilitzar tràmits i garantir la sostenibilitat, a fer viable l’artesania de la pilota, a donar més i millors ferramentes als tècnics, a incentivar la participació, a racionalitzar i formalitzar les competicions, a expandir el mapa de la pilota, a canviar el discurs i modernitzar la imatge, a explicar bé la pilota en les aules, a atraure nous públics i patrocinadors, a reconnectar amb la societat valenciana, a fer-se respectar, a recuperar la il·lusió.

És el moment d’Una Pilota Unida. Juguem-la junts.

Al web www.unapilotaunida.com es poden trobar les propostes que presenta al seu projecte i tota la informació respecte al seu equip i el funcionament de les votacions que tindran lloc el 25 de setembre.