El CD L’Alcúdia de Crespins és l’únic dels nostres representants capaç de puntuar

La jornada del darrer cap de setmana en la Regional Preferent no ens ha portat massa alegries per als equips de la comarca de la Costera. El Canals va caure al camp del Muro, L’Alcúdia va empatar a casa contra l’Enguera, mentre que el Llosa va tindre jornada de descans.

Pel que respecta a la UD Canals, per 3-0 van caure els de Gabi a La Llometa. El Muro CF, un dels equips de la part alta de la classificació, va controlar el partit i es va avançar en el primer temps amb un gol d’Alexandru. Alberto, de penal, i Imanol van anotar els altres dos gols dels alacantins ja en la segona meitat.

D’altra banda, el CD L’Alcúdia de Crespins no va poder passar de l’empat contra un rival directe per la permanència com el CD Enguera. Omar va posar per davant als alcudians al minut 28 de partit, però Alan va igualar el marcador en el tram final, impedint als d’Alberto Talón distanciar-se en la classificació.

Després d’aquesta jornada, el CD L’Alcúdia de Crespins és 7é amb 21 punts, la UD Canals ocupa la 10a posició amb 17 punts i el CD Llosa passa a ser cuer amb sols 7 punts.