El sènior A aconsegueix un valuós empat i el sènior B un folgat triomf

El passat cap de setmana, els equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB van disputar diversos partits i en tots ells van deixar sensacions positives. El sènior A va empatar contra el segon classificat i el B va aconseguir una àmplia victòria. D’altra banda, el Femení Base de Futbol-8 va disputar un amistós contra la UE Alberic, mentre que l’equip infantil/cadet va ajornar el seu partit contra l’Ontinyent per diversos casos de Covid-19 en les de la Vall d’Albaida.

El dissabte, el sènior A es va desplaçar fins a Santa Pola per a disputar l’última jornada de lliga de la primera volta contra el FC Badia Santa Pola. El duel tenia una dificultat enorme, en enfrontar-se les xativines a les segones classificades. El partit va començar amb un gol matiner del Santa Pola, però que el Ciutat de Xàtiva va saber contrarestar amb una diana de Mencía. Ja en la segona part, es van tornar a avançar les locals i, novament, Mencía igualava el marcador, en aquest cas, des dels 11 metres. Durant tota la segona meitat, les de Rocío Hervás van dominar per complet el joc, imposant-se a les seues rivals i obligant-les a tancar-se en el seu propi camp. En finalitzar els 90 minuts, el resultat va ser de 2-2, malgrat que les de Xàtiva van meréixer la victòria.

El pròxim partit de lliga per al CDX A està previst per a aquest pròxim cap de setmana, una altra vegada fora de casa i en la mateixa localitat, contra el Santa Pola CF.

Per part seua, el sènior B va tindre doble jornada de lliga la setmana passada. El dimecres es va enfrontar al Sollana CF, actual líder del grup, davant el qual les de Xàtiva van perdre tan sols per 1-0. El partit va començar molt igualat i les del Ciutat van tindre diverses oportunitats per a poder avançar-se en el marcador. Tàcticament i físicament les visitants estaven millor en el camp, però un error va permetre a les locals marcar l’1-0 en els minuts finals.

Tan sols quatre dies després, les xativines van rebre a l’Almussafes CF en el Paquito Coloma. En la primera meitat, les locals es van avançar en el marcador amb gols de Daniela Ramírez i Raquel Rodríguez. I en la segona, van arribar els gols de Maria Sanchis (2) i Ernestina Mejía, donant com a resultat final un 5-0 favorable a les de José Enrique Sanchis.

Cal destacar que aquesta setmana també disputaran dos partits de lliga. Hui, dimecres 26, s’enfrontaran al Font de la Figuera CF i el cap de setmana jugaran contra el CF At. Càrcer en el Paquito Coloma.

Finalment, les més xicotetes del club, les components del Femení Base de Futbol-8, també van tindre partit, en aquest cas un amistós contra la UE Alberic. Diumenge passat, després de tres enfrontaments entre tots dos equips, les de la Ribera es van emportar la victòria per 2-1. El tant xativí va ser obra d’Àgueda.