El Familycash Xàtiva masculí va cedir per 2-3 contra Tarragona i l’equip femení va perdre contra les imbatudes del CV Melilla

Fotografia José Luis García

Familycash Xàtiva voleibol masculí no va poder arredonir la jornada dissabte passat davant el seu públic i van cedir per 2-3 davant el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. La batalla es va resoldre en el cinqué set a favor del conjunt català que es fa amb la tercera posició en la classificació del grup C de la lliga de plata espanyola. Un partit que començava amb els de Hernan Pesci i Claudio Fantin, realitzant un joc espectacular que anul·lava les opcions del rival. Prompte es van marcar grans diferències fins al final (25-16). No obstant això, seria el Tarragona el que prendria el comandament en el segon set, era previsible que un equip d’aquestes característiques amb grans jugadors en les seues files, plantaren cara als joves jugadors xativins, que estaven actuant sense complexos. Els catalans van empatar el partit (15-25). Els de Xàtiva van tornar a recuperar el seu nivell de joc prenent la iniciativa (11-8), però recuperaven els visitants (15-15). De nou els de Xàtiva, liderats pel joveníssim Pablo Pérez Lledó s’avançaven en el marcador al Tarragona, liderat pels atacs de Elio Carrodeguas i Julián García Torres (ex internacional amb Espanya i Campió d’Europa). Un set molt intens, que va fer les delícies del públic, i que van guanyar els de Xàtiva per 25-21. Una quart set que va resultar clau, amb les espases enlaire i que va afavorir al Tarragona que van realitzar un joc més efectiu. Els de Xàtiva van jugar a contra corrent per a intentar contrarestar les diferències, però no ho van aconseguir. Un cinqué set estrany, els jugadors xativins no van estar gens còmodes en la pista en cap moment, no van aconseguir continuïtat en el seu joc, els de Tarragona van gestionar millor el set definitiu (8-15).

Al Familycash Xàtiva voleibol femení li va faltar una mica de sort per a poder tancar al seu favor el primer i el segon set, contra un equip molt més veterà com el Melilla (segon en la classificació), que finalment van aconseguir véncer per 0-3. En el primer set, presidit per nombrosos errors no forçats per part de tots dos conjunts, especialment en el servei, el marcador va transcórrer totalment igualat (11-11). Les de Rafa Mora van continuar lluitant davant un Melilla molt efectiu que aconseguia rendibilitzar bé les seues accions d’atac. Amb 23-23 les espases estaven enlaire, s’avançaven les de Xàtiva en un final emocionant per 24-23, provocant el temps mort visitant. Després d’un servei complicat i molt ben col·locat de les de Xàtiva que van aconseguir recepcionar les visitants, va arribar l’empat 24-24. Les de Xàtiva no van aconseguir atacar en condicions i van cedir incomprensiblement el primer set. En el segon set les xativines van tornar a la càrrega perquè les de Melilla van continuar realitzant el seu joc, tirant d’experiència. El marcador seguia molt parell, igual que en el set anterior (15-15), cap equip aconseguia posar distància suficient com per a poder jugar còmodament. De nou s’arribava a un decisiu 23-23, les de Xàtiva van atacar amb duresa, però les de Melilla aconseguien defensar intensament i contraatacar en bones condicions, tancant de nou el set al seu favor. Una maçada per a les locals que els va passar factura en el tercer set, clarament dominat per l’equip visitant, que es van anotar els tres punts en joc.

En les categories de Base. Victòria del Xàtiva juvenil femení de la primera divisió autonòmica per 1-3 davant el CV València. Les de Xàtiva van començar dominat els dos primers sets amb un joc sòlid, però amb errors de tots dos conjunts. Van retallar diferències les locals. En el quart set les visitants van aconseguir guanyar i anotar-se els tres punts en joc. Derrota del juvenil femení Xàtiva voleibol en la segona divisió autonòmica per 3-0 contra el CV Oliva, les xativines van jugar davant un conjunt superior. Van descansar el sènior masculí del Xàtiva voleibol, així com l’equip juvenil masculí de la primera divisió autonòmica.

Jocs Esportius Comunitat Valenciana. Iniciació al Rendiment.

Categoria Cadet. Victoria per al conjunt cadet masculí del Xàtiva voleibol a Gandia per 1-3. Els de Borja Reyes, compten els seus partits per victòries. Els de Xàtiva lideren la classificació amb sis victòries en sis partits disputats. Derrota del Cadet femení Xàtiva voleibol de la primera divisió preferent per 3-0 contra Benidorm, amb un primer set molt disputat 26-24 i lluitant en els següents. Clara Victoria del cadet femení zonal per 3-0 contra el CV Ontinyent. Les de Cecilia Ponce i Laura Molina van aconseguir els tres punts en joc.

Categoria infantil: Victoria de l’infantil masculí Carralero Xàtiva Verd per 1-3 davant el CV Gandia,  en una trobada molt disputada. En les categories infantils femenines: Dental Carralero Xàtiva verd van cedir contra el líder Benidorm per 3-0. Victòria clara del Dental Carralero Groc per 3-0 davant el CV Ontinyent. Derrota del Dental Carralero Rojo per 0-3 contra un superior Gloriamar de Piles. Victoria del Claret CV Xàtiva per 3-0 contra el Sedaví.