La UD Canals jugarà a casa davant el Castellonense i l’Olímpic visita La Font d’En Carròs

Fa dues setmanes el Canals tornava a creure després de guanyar al Benigànim, però el passat cap de setmana va tornar a caure derrota, en aquesta ocasió davant el Carcaixent. Demà a les 16:30h els de Sergio Blasco volen sumar a casa, però no ho tindran fàcil, els visita la UD Castellonense, que es troba lluitant pels llocs de play-off.

Al partit de la primera volta els de la Ribera van guanyar per 2 gols a 0 i també es van enfrontar al duel de la Nostra Copa, en aquesta ocasió els d’Iñaki Rodríguez es van imposar de forma molt contundent. Demà els canalins amb algunes baixes per sanció afronten el partit amb les ganes de traure algun punt que canvie de nou la dinàmica.

Per la seua part el CD Olímpic es desplaça per segona vegada consecutiva, diumenge a les 16:30 visita el Camp de la Plana per mesurar-se a la Font d’En Carros. Els de Xavi Candel van caure derrotats 2-0 el passat cap de setmana a l’Olleria i aquesta jornada davant un rival complicat buscaran la victòria per assegurar una jornada més el play-off. Carles Vidal amb acumulació de targetes no estarà disponible, i el capità Rueda i Escribano seran dubte fins l’últim moment. Al partit de la primera volta jugat a la Murta aquests dos equips van empatar a 1. Desplaçament complicat on l’objectiu dels setabenses és tornar al camí de la victòria