El Unió Benetússer priva al Canals del triomf i el Paiporta goleja al Alcúdia de Crespins

La primera jornada de lliga en el Grup 3 de Regional Preferent no ha estat positiva per als equips de la nostra comarca. La derrota del CD L’Alcúdia de Crespins i l’empat a casa de la UD Canals deixen un balanç prou dolent en l’inici de la competició oficial.

Dissabte, l’estrena de Marc Morillo al capdavant del conjunt alcudià no va ser l’esperada. Els blanc-i-blaus van acabar golejats en la seua visita al Paiporta per 4-0. Guillem Bauxauli va deixar el partit quasi sentenciat al primer temps amb un gol al minut 5 i altre al minut 40. Ja en la segona meitat, Diego Fuster (63′) i Juanra Gallego (73′) van arredonir la victòria d’un dels equips que aspiren a lluitar pels primers llocs de la classificació.

D’altra banda, ahir diumenge, la UD Canals no va poder passar de l’empat davant del Unió Benetússer – Favara. Els de Gaby Martínez van ser capaços d’avançar-se en el marcador en la primera meitat per mediació de Jordi Peiró, però els visitants van igualar el partit només començar el segon temps, privant als canalins del primer triomf de la temporada.