En Primera Regional el cap de setmana va ser positiu, mentre que en Segona Regional els resultats van ser variats

La jornada en Preferent no va ser gens positiva per als equips de la nostra comarca. El CD Llosa segueix cuer i augmenta la seua distància respecte als llocs de permanència després de perdre contra un rival de la part alta com el Jávea per 4-1. Aquesta derrota unida a la victòria del Portuarios fa que s’allunye la posició 15, l’última de les que atorga la permanència.

A més, la jornada va ser encara més negativa per al Llosa, tenint en compte que l’Enguera va empatar i el Sueca va guanyar de manera contundent a l’altre dels nostres, la UD Canals. Els de Juanjo Chafer, amb diversos juvenils a l’11 inicial, es van veure clarament superats pel penúltim classificat per un ampli 3-0.

En Primera Regional, el CD l’Alcúdia de Crespins segueix clavat de ple en la lluita per la promoció després de guanyar per 1-3 al Ciutat d’Alcoi amb gols de Rafa Calatayud, Paulino Peiró i Rafa Vila. Els d’Alberto Talón segueixen empatats a punts amb l’Oliva que també va guanyar el seu partit. D’altra banda, el Moixent va aconseguir un valuós empat contra el Xeraco que li permet pujar una posició i abandonar el penúltim lloc de la classificació.

En Segona Regional, al Grup 9, va empatar 1-1 el Genoves contra el Chella, encara que podria perdre el partit a l’efectuar un canvi de més, i van guanyar l’Olímpic B 5-3 al Sollana i el Racing Xàtiva per 0-16 al Sueca United. Al Grup 11, victòria del Vallada 1-4 en Agullent i derrota del Font de la Figuera 3-0 en Beniarrés.