Els tres equips de la nostra comarca han caigut derrotats

Tres partits, tres derrotes. Aquest és el dolent balanç per als equips de la comarca de la Costera en la jornada disputada el darrer cap de setmana en la Regional Preferent. Llosa, Canals i l’Alcúdia de Crespins es quedaren sense puntuar enfront de l’Olleria, Carcaixent i Alginet respectivament.

El CD Llosa va caure dissabte al Sequiol contra l’Olleria en un partit en el qual els llosers van meréixer més. Els blanc-i-blaus es van avançar amb un gol de Luis Vidal, però van veure com els de la Vall remuntaven, això sí, amb certa polèmica per l’expulsió de Joan.

En la vesprada d’ahir, la UD Carcaixent es va imposar a la UD Canals per 2-0. Dos gols de Cristian Muñoz en el tram final de partit van condemnar a un conjunt roget.

La tercera derrota de la jornada la va partir el CD l’Alcúdia de Crespins en mans de la UD Alginet. Tot i avançar-se al minut 3 amb un gol de Carlos Calatayud, l’expulsió de Vicent Mompó abans del descans va acabar passant factura als alcudians, que van acabar perdent per 1-3 amb dos dels gols ja en els últims minuts.