Els canalins van caure davant la Font d’En Carròs i l’Olímpic va guanyar a casa per la mínima

La UD Canals ahir va visitar la Font d’En Carròs un duel directe, on tots dos equips van demostrar la necessitat de sumar els 3 punts. Fruit de la necessitat i la intensitat la primera part va estar marcada per les cartolines grogues que van veure els jugadors dels dos conjunts. A descans Esteban Cana va moure la banqueta per tal de buscar alguna alternativa per poder endur-se el partit.

El marcador no es va moure fons el minut 68 quan Llacer va avançar als locals. Les coses es posaven costera amunt per als canalins que a 15 minuts del final de nou Llacer marcava per al seu equip. Tan sols 3 minuts després i de nou mitjançant Llacer els de la Safor sentenciaven l’encontre. Els canalins tan sols van poder maquillar el marcador amb el gol de Pablo Giner que posava el definitiu 3-1.

Per la seua part l’Olímpic va rebre en la Murta al Calp, un dels partits que tancava la jornada. Encontre que va començar amb contratemps per als de Xavi Candel, al minut de joc Marc Ferrer havia d’abandonar el terreny de joc lesionat donant entrada a Alberto. El Calp imposava el seu ritme i exercia una bona pressió que no deixava a l’Olímpic jugar còmode, però cap de tots dos equips arribava amb perill a les àrees rivals. Al minut 29 amb una jugada individual amb velocitat, Vicent xafava àrea i en la primera arribada clara dels blanquets aconseguia inaugurar el marcador i posar l’1 a 0. El gol va anar molt bé als locals que van començar a guanyar protagonisme i amb el rebuig d’un baló parat van acariciar el segon. Amb la mínima a l’electrònic es va arribar al descans.

Als 10 minuts de la represa va ser Fuster qui va gaudir d’una bona ocasió que va creuar en excés. Minuts després Lahoz salvava a l’Olímpic de l’empat. A 20 minuts per a la fi debutava Pedro Enrique que va tindre molts bons minuts tot i que no va acabar l’encontre en rebre un fort colp a la zona lumbar. El Calp de córner va tindre l’última però l’Olímpic va aconseguir deixar els 3 punts a casa.