Canals i L’Alcúdia de Crespins s’enfronten a rivals directes

Aquest cap de setmana, els representants de la nostra comarca en la Regional Preferent afronten partits molt importants, donat que s’enfronten a rivals, a priori, directes en la lluita per la permanència.

Diumenge a les 16:15 hores, el CD L’Alcúdia de Crespins rep al Nou José Gramage a la UD Alginet. Aquest duel es pot considerar una autèntica final per a un conjunt alcudià que és cuer amb 5 punts i que acumula set jornades sense guanyar. Enfront tindrà un Alginet que ha aconseguit dues victòries seguides que els han permés pegar un bot important en la classificació.

I 15 minuts més tard està previst l’inici del CE Alberic – UD Canals. En aquest cas, els de Gabi Martínez buscaran un triomf que els permeta tornar a la bona dinàmica que portaven i que es va veure frenada per la derrota de la setmana passada. El rival a batre per als canalins serà un Alberic que porta 5 derrotes seguides, però que estrenarà nou tècnic, l’enguerí Carlos Romeu, gran coneixedor de la categoria després del seu pas per l’Alginet, el Llosa i l’Enguera.