Juanan Canet s’incorpora com a segon entrenador setabense

Foto del Club

Joan Esteve, jugador de 24 anys natural d’Alcoi, aposta per seguir un any més defensant la samarreta blanca. El jove defensor pot actuar com a central o lateral dret. Destaca per la seua velocitat i contundència. Durant la temporada 2021/2022 una sèrie de lesions, no li van permetre demostrar tot el seu potencial sobre la gespa. Es tracta d’un jugador amb molta experiència a Tercera divisió i que està cridat a ser un dels jugadors importants per al curs 2022/2023

Foto del Club

Juanan Canet acompanyarà a Xavi Candel a la banqueta. Canet es suma al cos tècnic del CD Olímpic com a segon entrenador. Compta amb el títol d’entrenador UEFA PRO. A Tercera divisió, on va estar com a membre de diferents equips tècnics, va aconseguir un ascens a Segona B amb la UD Alzira i una promoció amb el Sangonera Atlético Club.

També compta amb gran experiència a la Preferent amb el seu pas per equips com el CD Denia i a ja sap el que és defensar la samarreta del CD Olímpic. A la temporada 2005/2006 va formar part del cos tècnic de l’entitat setabense.