La parella subcampiona va ser la formada per Álvaro Moreno i Víctor Molina

Ahir dijous es va celebrar la gran final de l’Open de Frontenis del Club San Patricio que, amb 36 edicions consecutives, és el trofeu més antic de la Comunitat Valenciana.

La parella guanyadora va revalidar el títol aconseguit l’any passat i, per a Joan Domingo, significa la quinzena victòria consecutiva en aquest trofeu que, cada any, reuneix a les millors raquetes nacionals en la modalitat de frontenis preolímpic.

Com en l’edició anterior, la parella formada per Alvaro Moreno i Víctor Molina, va aconseguir el subcampionat en una partida que es va resoldre amb el resultat de 2 sets a 1.

El trofeu de consolació, que es disputa entre les parelles eliminades en primera ronda, va ser per a la parella integrada per Carlos Garcia i Andrés López, de Xest, que es va imposar en la final, celebrada dimarts passat, a Alejandro Garcia (Alcora) i Rubén Moreno (Canals).

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència dels regidors d’esports i hisenda de l’ajuntament de Xàtiva, Pedro Aldavero i Ignacio Reig, respectivament.

Les graderies del frontó del San Patricio es van plenar, com cada any, amb un gran nombre d’aficionats de la costera i comarques veïnes.

*Subcampions Consolació:

Alejandro Garcia i Rubén Moreno (taronja)

*Campions Consolació:

Carlos Garcia i Andy López (blau)

*Subcampions Open:

Álvaro Moreno i Víctor Molina (verd)

*Campions Open:

Joan Domingo i Ivan Martínez (taronja)