L’associació per la igualtat i contra la violència de gènere celebra la seua assemblea anual de manera telemàtica 

Aquesta passada setmana, XATEBA, associació per la igualtat i contra la violència de gènere, va celebrar la seua assemblea anual en la qual es va presentar el balanç de les activitats així com de la situació econòmica de l’entitat després d’un any, el 2020, especialment complicat per al desenvolupament de la vida associativa.

No obstant això, XATEBA ha fet un important esforç per a adaptar-se a les circumstàncies dissenyant nous formats per a les activitats que constitueixen la seua identitat, com el premi XATEBA o la commemoració del 25N. El Butlletí anual s’ha editat en paper i enviat a totes les persones associades, s’ha posat en marxa un grup de reflexió i debats en línia i realitzat una sèrie de programes de ràdio, etc.

D’altra banda, en l’Assemblea es van traçar les línies generals de l’activitat a desenvolupar durant 2021, que van ser aprovades per unanimitat, així com la composició de la Junta Directiva que queda formada per 12 dones.

També es va informar del final del mandat, per decisió pròpia, de l’actual presidenta Jero García a la qual les assistents van manifestar el seu enorme agraïment i positiva valoració de la gestió realitzada.