El ciclista de la UC Montgó travessa la meta en solitari després de 100 km

Passat diumenge es va celebrar la I Marxa Cicloesportiva de Montesa amb la participació de més de 240 ciclistes. Els valents i valentes que van disputar la prova van haver de superar un recorregut de 100 km molt complet amb 1.800 metres de desnivell positiu i que va passar per diferents municipis de la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés i la Costera.

El primer en travessar la línia de meta, que finalment es va col·locar al carrer Hermenegildo Monleón, va ser el ciclista de la UC Montgó Javier Almela, que va completar la prova en 2h 56min 39seg. Almela va ser el més ràpid i va avantatjar en 4min 30seg a un xicotet grup de cinc ciclistes en el qual els més potents en l’esprint final van ser Rafael Chacón i Domingo Bretones, els quals van completar el pòdium.

En categoria femenina, Pilar Mansilla fou la primera classificada després de completar el circuit en un temps de 3h 21min 30seg. En segona posició va entrar Mónica Sánchez, més de 7 minuts després, mentre que el tercer lloc va ser per a Ana Isabel Rodríguez.