Els fotomuntatges dels esbossos dels monuments ja es poden veure al facebook del CJX

El Consell de la Joventut de Xàtiva ja ha obert la participació als “Premis a la Falla Més Viral”. El CJX ha publicat al seu perfil de Facebook uns fotomuntatges dels esbossos dels monuments de les diferents comissions falleres ubicats als seues emplaçaments originals. La foto de la falla que més reaccions obtinga, tant gran com infantil, obtindrà com a premi un banderí oficial que rebran en la propera entrega de premis de les falles de Xàtiva.

Per a participar, cal busca al Facebook del CJX el fotomuntatge de la falla (tant gran com infantil) que més t’agrade i posa-li “M’agrada” o qualsevol altra reacció. 

És important destacar que aquestes reaccions s’han de donar a les fotos de la publicació original del Facebook del CJX, en cap cas a possibles fotos publicades per terceres persones o comparticions de la publicació original per tal de poder comptabilitzar-les.

D’altra banda, per tal d’evitar qualsevol frau associat a la compra de reaccions a través de perfils falsos o altres mecanismes, el concurs començarà el mateix dia 15 però el recompte que determinarà el resultat es farà en un dia aleatori en un termini màxim de 3 mesos a partir del 19 de març.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen a totes les comissions falleres a participar d’aquests premis  i fan una crida a tota la ciutadania a que participen a partir del 15 de març compartint i reaccionant als fotomuntatges per tal de donar la màxima visibilitat a aquesta iniciativa i celebrar, encara que de manera virtual, aquesta festa que tant estimem i que tant desitgem que torne a la normalitat el més prompte possible.