El jove xativí es troba en el seu últim any com a futbolista en edat de formació

Izan Gómez, jugador Xativí de 18 anys que promociona al primer equip des del juvenil, sent aquesta temporada 2022/2023 la seua última com a juvenil. És un migcampista que es meneja amb gran habilitat tant en la posició de ‘6’ com en la del ‘8’. En la passada campanya també el vam poder veure fent grans actuacions en el lateral esquerre. Izan va começar ha jugar a futbol en Xàtiva i va passar per el futbol base del Valencia CF. Despres de formar part de la pedrera valencianista va vestir la samarreta del CD Alcoyano. La passada temporada, en el segon any de juvenil, de la mà del seu entrenador Salva Lledó va arribar al juvenil Preferent del CD Olímpic.

Izan posseeix un gran colpeig de pilota i destaca per la seua contundència en les disputes. Durant la temporada anterior va ser habitual veure’l en els entrenaments del primer equip i va fer el seu debut amb ‘els majors’, el 13 d’abril a la Ciutat Esportiva d’Alacant davant l’Hèrcules B.

Tot i la seua joventut, el seu talent i treball no han passat desapercebuts i li han valgut per a arribar al primer equip en el seu últim any de formació.