Els recents guanyadors de la Copa Diputació de València s’enfronten aquest cap de setmana

Una setmana després de proclamar-se campions de la Copa Diputació de València de raspall, Ivan i Seve s’enfronten demà al mateix escenari en el qual es van proclamar campions formant parella, el Trinquet de La Llosa de Ranes.

Concretament, els dos campions disputaran, aquest dissabte, la segona semifinal del trofeu La Llosa de Ranes – Premi Bonestar de raspall. En aquesta ocasió, Marrahí serà la parella de Seve, mentre que Ivan jugarà amb brisca.

Aquesta competició tindrà inici hui, divendres 12 de novembre, amb la primera semifinal entre Moltó i Tonet IV enfrontant-se a Vicent i Canari al trinquet del Genovés. Continuarà just l’endemà, però ja a la seua seu definitiva, el trinquet de La Llosa de Ranes, amb la segona semifinal. 

Una vegada disputades les semifinals dels dies 12 i 13, tan sols restarà esperar al dia 20 del mateix mes per poder gaudir de la gran final. 

Totes les partides del trofeu començaran a les 18:00 hores i seran precedides per partides, a les 16:30 hores, entre juvenils.