Nova victòria del C.D. Olímpic contra un tímid C.D.F. Xàbia

Nova vesprada de futbol en la Murta per a rebre a un C.D. Olímpic que arribava després d’empatar fora de casa i que necessitava la seua quarta victòria consecutiva com a local, i així va ser. En aquesta ocasió, es va repetir el mateix resultat que en totes les victòries dels de Xavi Candel a casa.

1-0 va ser una vegada més el que reflectia l’electrònic quan l’àrbitre va assenyalar el final del partit. El gol va ser obra de José Manuel Rueda en el minut 34, després d’un seriós avís de Migue Aracil i d’un gol anul·lat a Matías Aquino per fora de joc. Poc més va succeir en una primera meitat on els locals es van mostrar més contundents en les transicions defensives, més intensos en la pressió, i sobretot, solidaris.

Si bé és cert que jugar amb defensa de tres pot resultar un suïcidi per a segons que equips, els de la capital de la costera s’asseguen molt còmodes en aquest esquema plantejat per Candel. Llorenç i Vicent van permetre una vegada donar amplitud en atac i també ser dos defenses més, formant en nombroses ocasions, una línia de cinc difícil de superar. A més els dos referents en atac Pedro Henrique i Aquino, iniciaven una pressió asfixiant en camp rival, la qual cosa permetia robar en zona de perill. Fruit d’aquesta pressió, arribaria l’únic gol en la freda vesprada de futbol.

Després del pas per vestuaris, el partit es va contagiar del mateix oratge. Tímides aproximacions, i targetes grogues va ser l’única cosa que van poder veure els espectadors. No van perillar els tres punts en cap moment, ja que els olimpistes van defensar perfectament amb la pilota. Si bé és cert que l’entrenador va fer un canvi tàctic passant a Alberto de pivot, i creant superioritats en bandes, no va servir per a poder ficar el gol de la tranquil·litat tan anhelat pels aficionats.

Nova victòria per al C.D. Olímpic, en la vesprada en la qual es va guardar un minut de silenci per la defunció d’Isidoro Quiralte Simón, soci del club, i es va fer un crit contra la Violència de Gènere.