Els tres representants nostres juguen demà duels molt atractius

La vesprada de demà dissabte estarà plena de partits en la Preferent. De fet, els tres representants de la Costera coincidiran per moments disputant els seus partits a escassos kilòmetres de distància.

A les 16 h està previst el Llosa – Alginet. Aquest serà un duel important per als locals, que necessiten guanyar per començar a agafar una bona dinàmica i serà també especial, donat que el tècnic de l’Alginet, Carlos Romeu, va estar diverses temporades al club d’El Sequiol.

Un quart d’hora més tard, arrancarà al Nou José Gramage el partit entre el CD L’Alcúdia de Crespins i la UE L’Alcúdia. Els d’Alberto Talón intentaran seguir amb la bona ratxa tot i mesurar-se a un dels equips més en forma del campionat com els de la Ribera.

Per últim, la UD Canals, que va caure per 2-0 dimecres contra el Rayo Ibense, té davant seu altre repte considerable. A les 17:00 hores visitaran el camp de la UD Castellonense, actual líder del grup i un dels equips més potents de tota la preferent valenciana. A més, serà especial per a alguns jugadors rogets amb passat com a blanc-i-negres i també per al tècnic del Canals, Gabi Martínez, tota una institució al Castellonense.