Els primers en començar van ser els més menuts 4ª prova de la Lliga Escolar Intercomarcal de València

El CAX Orientació es prepara per a les diverses proves de la Lliga Autonòmica, de la Lliga Sud-Est i de la Lliga Escolar Intercomarcal que es disputaran aquest mes al País Valencià i a Castella-La Manxa.

El calendari d’orientació de maig contempla un total de 6 proves de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana, on una de les proves serà el Campionat Autonòmic de Mitja Distància, i 4 coincideixen en proves de la Lliga Sud-Est. A més a més, se celebrarà una prova de la Lliga Escolar Intercomarcal de València.

Els primers en començar van ser els més menuts del CAX Orientació que es van desplaçar a terres castellonenques per a participar al matí del dissabte passat en la 4ª prova de la Lliga Escolar Intercomarcal de València que va trancorrer pels carrers de Xèrica.

El diumenge 8 de maig, el CAX Orientació es va desplaçar fins a Balsa de Ves en la província d’Albacete i Óscar Barberà recollia el diploma acreditatiu com a 3r classificat en Senior B en la Lliga Sud-Est 2021.

El cap de setmana del 14 i 15 de maig, també estaran presents a La Nucia, on es disputaran una prova Sprint pels seus carrers i una de Distància Intermitja pel paratge El Captivador.

El CAX Orientació tancarà el mes amb el desplaçament de nou a terres d’Albacete, en concret a Peñas de San Pedro, els dies 21 i 22 de maig.