Durant les properes setmanes es col·locaran més de 700 punts de llum en carrers del nucli antic i de l’eixample de la ciutat

L’Ajuntament de Xàtiva ha començat l’execució de la VII fase del Pla de Seguretat en Vies Urbanes, amb el qual s’està treballant en la millora de la 

qualitat de la il·luminació pública i l’augment de la seguretat viària en el nucli urbà de la ciutat, i que està duent-se a terme per l’empresa Electropenalba SL. 

L’actuació compta amb un pressupost de 160.432 euros i se centra especialment en el nucli antic de la ciutat. Consisteix en la substitució de les actuals llums de descàrrega de les lluminàries per altres led, retirant les lluminàries actuals, col·locant més de 700 punts de llum nous en 63 carrers del nucli antic i més d’una desena de zones de l’eixample. 

Segons ha indicat el regidor d’Enllumenat Ignacio Reig, «Molts d’aquests nous punts de llum estaran llestos abans de Fira, mentre que la resta s’instal·laran durant el mes de setembre». L’escoltem: 

Els carrers on s’està actuant en aquesta setena fase són: Argenteria, Santa Teresa Jornet, Esteban Chaix, Almàssera, Caputxins, Plaça de l’Om, Triada, Font Alta, de la Seda, Humanista Antoni Canals, Aben Ferro, Picadero, Albereda Jaume I, Peris, Abad Pla, Sant Vicent, Bruns, Segurana, Portal de Cocentaina, Sant Pere, Àngel, Santa Anna, Sanchis, Engai, Bosch, Ventres, Embut, Riberes, Campanari, Font, Carneros, carrer de la Llet, Sant Josep, Sant Cristòfol, Abril, Enríquez, Font Terol, Cantal Gentil, Tereseta la Cadireta, Vera, Les Santes, Santo Tomás, Grau, Menor, Colom, Maluenda, Nevateria Vella, Blanc, Vernissa, Forn del Vidre, Nueva, Rafael Lluch, Viverets, Sant Antoni, Orilla del Muro, Arrapades, Bonaire, Font Terol, Auger, Plaça Cocentaina, Edifici Santes. 

A més a més, també es col·locaran lluminàries al passeig del Ferrocarril, zona Molí Perico i Mesquita, Av. La Ribera, Humanista Lluís de Fenollet, Gremis, Escriptor Mateu Pineda, Metge Lluís Alcanyís i a urbanitzacions com ara Bola II, Palasiet i Bola I.