L’Olímpic no va ser capaç de materialitzar les seues oportunitats i un efectiu Roda es va emportar els tres punts

El dissabte el CD Olímpic, tot I la dura derrota el passat cap de setmana davant el Callosa, afrontaven l’encontre amb molta il·lusió i energia per buscar els tres punts que els donara aire en la classificació. Per la seua part el CD Roda volia sumar la victòria per no desenganxar-se de la zona alta.

Des del primer minut els de Berna Ballester van ser els dominadors de l’esfèric I del control del joc. Al cap de sis minuts de joc una acció de Serpeta per banda esquerra que va assistir a Lucho i el xut d’aquest es va topar amb un defensor va arrancar els primers aplaudiments de la Murta. Pocs minuts després l’acció de perill va arribar per la banda contrària, Juanjo amb velocitat va conduir per posar un centre a Tanque que va fer una gran remat, però va aparèixer el porter visitant per evitar el gol. Quasi a la mitja hora de joc va haver d’intervindre Vio per evitar el gol del CD Roda en la única acció que van tindre en la primera part. Un minut després, una nova acció entre Serpeta i Lucho, que va rematar quasi a porteria buida però de nou va aparéixer el porter per fer-se amb l’esfèric. L’Olímpic no estava encertat de cara a gol i així es va demostrar amb una altra gran acció de Serpeta que va estavellar el baló en el pal i Tanque va caçar el retxàs que va enviar a les Mans del Porter. L’última opció de la primera part també va ser per a Lucho en rematar de cap un bon baló de Tendi que va enviar fora. Inexplicablement al fi del primer temps, l’electrònic reflectia empat a 0.

A la segona part tot indicava que el guió seria el mateix, però al minut 55 el CD Roda amb un baló filtrat per banda dreta i que Richard va creuar al segon pal posaria per davant als castellonencs.
Les ocasions se seguin succeint per al CD Olímpic però sense aconseguir convertir les ocasions. L’última del partit va ser per a Moscardó que amb un llançament des de fora de l’àrea obliga el porter a traure una bona mà i desviar el baló a córner. A la fi dels 90 minuts el marcador reflectia un 0 a 1 que li atorgava els tres punts al Roda.

Gran partit dels de Berna Ballester que es van retirar cap als vestuaris entre els aplaudiments del públic assistent.