Els gols de Serpeta i Lucho tornen el somriure als aficionats xativins

Passat dissabte, el CD Olímpic va aconseguir un important triomf contra el CD Castelló B. Els de Berna Ballester es van retrobar amb la victòria com a locals i també amb els gols. Fins a tres va marcar l’equip xativí, un de Lucho i dos de Serpreta per a imposar-se per 3-1.

El partit va començar sense un dominador clar i les ocasions de gol es van fer esperar. Va haver d’esperar fins al minut 18 per veure la primera aproximació destacada. Aquesta fou dels locals i va aplegar amb un tir de Lucho des de la frontal que va aturar el porter visitant. Amb el pas dels minuts, els Castelló B es va apoderar del control del joc i en els últims minuts del primer temps va tindre dues ocasions clares per avançar-se el marcador. Però, la falta d’encert i una bona intervenció de David, que va repetir en l’11 inicial en detriment de Viorel, van evitar que els visitants s’avançaren abans del descans.

Al segon temps tot va canviar. Al poc de començar, Serpeta va avançar a l’Olímpic culminant a la perfecció un ràpid contracolp. El gol va deixar molt tocat al filial castellonenc i això ho va aprofitar l’equip de Berna Ballester per a ampliar la seua renda. Al minut 55, Lucho va aprofitar un baló solt després d’un potent llançament de falta de Rueda que es va estavellar en el travesser per a anotar el 2-0. I sols cinc minuts després, Serpeta tornava a veure porta amb una definició magistral que deixava el partit vist per a sentència. A partir d’ací, l’Olímpic va aguantar prou bé a un Castelló B que sols va ser capaç de retallar distàncies al minut 83 amb un gol de bella factura de Xavi Salort.
Finalment, els tres punts es quedaren al Camp Murta i això permet al CD Olímpic afrontar amb menys pressió el duel de dimecres contra el Orihuela CF amb el qual tancaran el 2021.