Les seus del festival són enguany, València, Requena i Xàtiva 

Jazz and Cookin és un festival anual itinerant a la província de València amb esdeveniments gastro-musicals que ofereix en un sol recinte la fusió de música jazz i de banda amb experiències gastronòmiques, degustacions i showcookings, per espai de 12 hores. 

Enguany tindrà lloc en les localitats de Requena, Xàtiva i València, concretament en la planta baixa de “Veles e Vents” en la zona de la Marina de València. 

En el programa participen destacats Xefs de les tres localitats presentant les seues creacions entorn de la gastronomia i els productes locals. El programa gastronòmic es completa amb la presència d’estands de productes i altres presentacions, com a tastos comentats i exhibicions de cocteleria. Les postres, fruites i dolços tindran també una presència especial. 

Referent al programa musical, s’ha convidat a participar a les Societats Musicals Santa Cecília de Requena, La Nova de Xàtiva i Poblats Marítims de València. 

A més, durant cada dia actuaran músics de Jazz de cada ciutat, tancant la jornada en els tres casos amb el grup del saxofonista valencià Javier Vercher, presentant el seu disc “Agricultural Wisdom”. 

Hui dijous 22 serà la presentació de les jornades en el hall de Veles e Vents. A la presentació assistirà, en representació de l’ajuntament de Xàtiva, la regidora de turisme, Raquel Caballero. El dissabte 15 d’octubre se celebrarà la primera jornada al castell de Requena, el dissabte 22 d’octubre, al castell de Xàtiva, i el tancament del festival serà en la Marina de València, el 29 d’octubre. 

L’accés serà amb entrada a preu simbòlic. L’aforament de cada espai és aproximadament de 1000 persones a Requena, 600 persones a Xàtiva i 2000 persones a Veles e Vents, València. 

En la present edició han col·laborat el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, la Marina de València, Ajuntament de Requena, Ajuntament de Xàtiva i Generalitat Valenciana.