Aquestes estaran vigents fin al 15 de febrer

La Generalitat Valenciana va avançar al llarg del cap de setmana l’entrada en vigor de noves mesures restrictives per fer front a l’augment de contagis per coronavirus a la Comunitat. Aquestes noves mesures han estat ja publicades al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i han entrat en vigor hui, en principi, fins al 15 de febrer.

Les noves mesures limiten les reunions en l’ambit públic tant en espais oberts com tancats a un màxim de dos persones, a excepció dels convivents. En domicilis i espais d’ús privat, tant a l’interior com a l’exterior, es permeten únicament les reunions familiars i socials de persones que pertanyen al mateix nucli o grup de convivència.

D’altra banda, es prorroga el confinament perimetral autonòmic i es decreta un nou tipus de tancament perimetral amb el que des de les 15.00 hores del divendres fins a les 06.00 hores del dilluns, i des de les 15.00 hores de la vespra dels dies festius fins a les 06.00 de l’endemà del festiu, queda limitada l’entrada i l’eixida de persones dels termes municipals dels municipis i grups de municipis amb població superior a 50.000 persones. 

Els municipis amb tancament perimetral els caps de setmana i dies festius són: Alacant, Alcoi, Benidorm, Castelló de la Plana, Elda-Petrer, Elx, Gandia, Orihuela, Paterna, Sagunt, Torrent, Torrevieja, Sant Vicent del Raspeig i Vila-real.