Eugeni Alemany és el cap d’un ampli cartell que omplirà de cultura els caps de setmana 

Aquesta nit donarà inici la programació cultural que ha preparat l’Ajuntament de Barxeta dins del festival “Les Eres al Ras”. L’objectiu és entretenir als veïns i veïnes del municipi amb una programació variada que ocuparà els dijous, divendres i dissabte d’aquest mes de juliol.

La pel·lícula familiar “El Parque Màgico” donarà hui el tret d’eixida a les 22 hores. Aquest primer cap de setmana el completaran demà a les 22:30 el concert infantil “Els Supermúsics” i dissabte a les 22:30 l’obra “Ànima Fidel” d’Almanac Teatre.

Les activitats continuaran el segon cap de setmana, dijous 9 a les 22 h hi haurà cinema de terror amb la pel·lícula “Bosque Maldito”, divendres 10 a les 22:30h l’obra “Els Badalls de la Fam” interpretada pel Grup de Teatre l’Ènova – Manuel i dissabte a la mateixa hora tindrà lloc l’espectacle més destacat de la programació amb Eugeni Alemany i el seu monòleg “En Persona Guanye”.

Per al dijous 16 de juliol està prevista la projecció de la pel·lícula “Spiderman Lejos de Casa” a partir de les 22 h, divendres 17 a les 22:30 h Dario Piera combinarà mentalisme, humor i màgia en el seu show “Possible o Impossible”, mentre que el cap de setmana es completarà amb el sainet “L’Organiste de Sollana” a càrrec del Grup de Teatre La Carrasca de Sant Joanet.

L’últim cap de setmana, el cinema familiar tornarà a ser protagonista dijous 23 a les 22 h amb la pel·lícula “Corgi las Mascotas de la Reina”, tornarà l’humor en valencià divendres a les 22:30 h amb Maria Juan i Manu Górriz, i completarà el festival La Barcella Teatre amb “El Tio Bufanda, dissabte 25 de juliol a les 22:30 h.