Un homenatge al mil·lenari de «El Collar de la Coloma» i el repàs a tota una trajectòria centren les mirades dels primers dos concerts d’aquesta 23ª edició

El festival començara aquesta nit amb l’espectacle «Mester de Algarabía. El collar de la paloma: historias de ayer y de siempre» a càrrec de Rafael Álvarez «El Brujo». Demà dissabte actuarà Víctor Manuel amb el Tour del seu 75è aniversari i tots els seus èxits.

L’altra novetat serà el concert de Dulce Pontes, que ja formava part del cartell de 2020 que no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia, i que està previst per al 16 de juliol. En aquesta ocasió la portuguesa, amb més de 30 anys de trajectòria artística, actuarà en solitari al castell de Xàtiva.

El concert de Depedro i Sandra Monfort està previst per al dissabte 23 de juliol, i Pep Gimeno Botifarra tancarà la present edició el dissabte 30 amb l’espectacle «El collar de la mediterrània», un concert col·laboratiu amb músics de diferents procedències que tenen com a nexe comú el Mediterrani, i que comptarà amb la participació d’artistes com Ahmed Touzani, Fraskito o Vangelis.

Tots els concerts s’iniciaran a les 23 hores i com ve sent habitual es donarà servei de bus llançadora des de la plaça de l’Espanyoleto, amb eixides des de les 20:45 fins a les 10:15, hora de l’última pujada. El disseny del cartell d’enguany és obra d’Elena Ortolà.

Les entrades tenen un preu de 20 euros per a cadascun dels concerts i es podran adquirir al web xativaturismo.com.