En la fira gastronòmica participaran un total de 20 establiments de restauració de la ciutat, que oferiran menús entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre

Se celebrarà del 28 d’octubre a l’1 de novembre i aglutinarà gastronomia, turisme, artesania i el Festival Internacional de Música i Història. 

Dins de la programació de la Fira Borja, hui divendres, a les 18.30 h, a la Porta de Sant Francesc, inauguració de la fira d’artesania. A les 20 h, a l’Església de Sant Feliu, concert d’inauguració del Festival de música titulat “De Munic a Xàtiva, el so de l’orgue” a càrrec de Johannes Skudlik, i degustació de dolços tradicionals. Tots els actes són gratuïts, excepte les visites guiades i les visites teatralitzades, que tindran un preu de 4 euros. 

La Fira d’Artesania s’ubicarà a la Plaça Sant Francesc i comptarà amb més de 40 de parades, demostracions d’oficis, cercaviles i tallers per als més menuts. 

Hi haurà concerts, conferències, teatre infantil i actuacions gratuïtes a espais com Sant Domènec, Sant Feliu o Sant Pere. També hi haurà rutes i visites guiades. 

A l’espai cultural Sant Domènec també es podran veure, fins al 20 de novembre, dues exposicions: «Xàtiva i els Borja. Una de les famílies més poderoses del renaixement» i «Els àngels músics», cedida per l’Institut Valencià de Cultura. 

En la fira gastronòmica participaran un total de 20 establiments de restauració de la ciutat, que oferiran menús entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre amb preus que oscil·len entre els 13 i els 35 euros. A més a més, durant els dies de celebració de la Fira Borja, hi haurà horaris especials tant als Museus com al Castell i la Col·legiata.