El C.D. Olímpic i la U.D. Canals es juguen tres punts vitals

El diumenge a les 17.00 en la Murta es tornaran a veure les cares dos dels equips més històrics de la comarca de la costera. Olímpic i Canals es tornen a creuar en el mític camp de Xàtiva, després d’un bon grapat d’anys. Si bé és cert que en l’època dels seixanta tots dos s’enfrontaven en Tercera Divisió, sent màxima la igualtat, avui dia tots dos clubs es troben lluitant sense parar pels seus diferents objectius en la Regional Preferent. Han canviat molt les coses, però no la passió d’aquest gran derbi que sempre ens aconsegueix aixecar del seient.

En aquest cas, l’equip de Sergio Blasco arriba pitjor classificat però amb més moral que l’Olímpic. Els últims resultats aconseguits els han permès guanyar confiança i mirar cap a aquesta vuitena plaça, que tenen ara nou punts. Molt han hagut de veure les últimes incorporacions, que han aportat experiència i un factor diferencial a l’equip, com ja succeís la temporada passada. D’altra banda, el conjunt de Candel no està travessant el seu millor moment, ja que s’ha anat deixant punts pel camí, i només ha estat capaç de guanyar a un desnonat Cullera. La falta de gol i el problema del fons d’armari estan pesant molt en el conjunt de la capital, que està veient com els seus competidors s’escapen i com han perdut dues posicions en la taula.

Tot context possible s’esfuma quan l’àrbitre xiula l’inici del partit, i bona prova d’això la tenim en el partit d’anada. Aquell dia els socarrats arribaven invictes al Quatre Camins, i van haver d’agarrar-se a un gol de Matías Aquino en l’últim minut per a emportar-se els tres punts. Esperem que aquest cap de setmana tornem a gaudir d’aquests dos equips sense cap mena d’incident i amb un gran espectacle.