La prova forma part del Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Aiora – Cofrents

La Llosa de Ranes va acollir passat dissabte una nova prova del Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Aiora – Cofrents. La tradicional Pujada a Santa Anna va congregar un bon grapat d’esportistes que van assumir el repte de completar un dur, però bonic recorregut.

El més ràpid en completar el circuit establert fou l’altleta del Alejandro Sanz – Timerlap Hassane Ahouchar amb un temps de 31:14. El pòdium masculí el van completar Salva Ausina, del CA Rickysporteam Alzira, i Aitor Tortosa de La Vespa de Novetlè.

Pel que fa a les xiques, la més ràpida va estar l’atleta de La Vespa de Novetlè Reyes Moreno, qui va emprar un temps de 38:38 en completar el recorregut.

Després d’aquesta prova, el Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Aiora – Cofrents entra en la recta final. Aquest mes d’octubre, el campionat aplegarà a la seua fi amb la 25a Volta a Peu a Rotglà i Corberà (9 d’octubre), la 35a Pujada al Castell de Xàtiva (17 d’octubre) i la 12a Pujada al Castell de Montesa (31 d’octubre).