Els principals favorits compleixen els pronòstics en la històrica cursa xativina

Ahir, Xàtiva va tornar a ser l’epicentre de l’atletisme popular de les comarques centrals amb la XXXV Pujada al Castell. La cursa, que va comptar amb un gran nombre de participants, va tornar a disputar-se després d’un any d’absència per la pandèmia i novament va complir amb les expectatives.

Pel que fa al vessant competitiu, els dos principals favorits van complir els pronòstics. En categoria masculina, Hassane Ahouchar, del ALEJANDRO SANZ – TIMERLAP, es va imposar amb un temps de 32:43. El gran dominador del Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canals de Navarrés i la Vall d’Aiora – Cofrents d’aquest 2021, va sumar el seu sèptim triomf en altres tantes curses que ha disputat. Ahouchar va estar acompanyat al pòdium per Andrés Micó, del CA PROMESAS VILLENA, i Luis Miguel Montosa, del ALEJANDRO SANZ – TIMERLAP.

En categoria femenina, la xativina Maria Ureña va ser la més ràpida amb un registre de 38:18. L’atleta del CA PLAYAS DE CASTELLÓN va demostrar la seua superioritat imposant-se amb més d’un minut de renda respecte a Raquel Landín i Laura Castellano.