Luis Miguel Montosa i Santi Brunet completen el pòdium en categoria masculina

Passat dissabte es va disputar una nova edició de la Volta a Peu de Canals amb un recorregut de 7,2 kilòmetres. En ell, el més ràpid fou l’atleta del Club d’Atletisme Alejandro Sanz Hassan Ahouchar amb un temps de 22:41. El segon classificat absolut va estar el seu company de club Luis Miguel Montosa qui, amb un temps de 23:01, va ser el millor atleta sénior, ja que el guanyador pertany a la categoria veterà B. El tercer en travessar la línia de meta fou Santi Brunet, del Club Atletisme Xàtiva, primer classificat en la categoria de veterà A.

Pel que respecta a les xiques, la victòria fou per a la corredora del Club La Vespa de Novetlè Silvia Sarrión, qui va completar el recorregut en un temps de 27:14.