La COVID obliga a suspendre el partit de l’equip femení 

El Familycash Xàtiva voleibol masculí va aconseguir una important victòria per 3-0 contra el Refoart Muro de Mallorca (25-22/25-19/25-14) en partit que es va disputar dissabte passat en el pavelló municipal de voleibol de Xàtiva. L’equip d’Hernán *Pesci i Claudio Fantin va sumar tres punts molt importants en un partit contra un rival directe en el qual el conjunt xativí va anar de menys a més. 

Els màxims anotadors del CV Xàtiva van ser: Rubén Martínez Ferrer (15), Sebastián Barrial (14) i Rubén Martínez Aparicio (10). Van jugar pel Xàtiva Voliebol: Martínez Aparicio, Martínez Ferrer, Mateu, Reis, Barrial, Micó, Hervás, Vallet, Garcia, Pérez Lledó, Romero, Banacloche, Blas Druzga i Latynin.

Pel que respecta a la SUperLliga2 femenina, el partit prevsit entre el  Familycash Xàtiva Voliebol i el FC Cartagena Algar Surmenor es va ajornar per diversos positius per COVID-19 en el conjunt murcià. 

La previsió és que aquest duel es dispute abans del 30 de desembre per a acomplir així amb al normativa de la Real Federació Espanyola de Voleibol. 

D’altra banda, cal destcar que dos jugadors juvenils del CV Xàtiva, Pablo Pérez Lledó i Marc Hervás García, han estat convocats amb la Selecció de la Comunitat Valenciana Sub-19 per a disputar el campionat interterritorial 2021 que es disputarà a la fi del mes de desembre en la localitat catalana de Lloret de Mar.